Ekonomiansvarig för bolagen inom Fastighet, Fritidsfordon och Finans till L

Publiceringsdatum: 2024-09-11

Är du intresserad av att jobba inom chefer och verksamhetsledare? Det är nu möjligt för dig att få jobb som ekonomichef hos Qtym AB. Qtym AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Denna position är tillgänglig i Karlstad. Om du letar efter en spännande karriär inom ekonomichef-branschen, har Qtym AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Bli en del av Qtym AB genom att ansöka till jobbet som ekonomichef senast söndag den sjätte oktober 2024.


Jobbannons

Lecabgruppen AB är ett värmländskt familjeföretag med höga ambitioner bestående av fyra affärsben: Lecab Bil, Lecab Lastbilar, Lecab Fastigheter och Lecab Fritid. Vi kan stoltsera med stora och supermoderna anläggningar för både personbilar och lastbilar. Lecabgruppen består av totalt 23 bolag med ca 290 medarbetare och omsätter ca 2 Mdkr. Läs mer om oss på lecab.se

Om tjänsten

Vi söker en engagerad och strukturerad Ekonomiansvarig som vill vara med och bidra till Lecabgruppens fortsatta tillväxt inom våra verksamhetsområden fastighet, fritidsfordon och finans. Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för ekonomin och de interna processerna för våra bolag inom dessa områden.

Som Ekonomiansvarig hos oss kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa effektiva ekonomiska rutiner, uppföljning och rapportering. Du ansvarar för att upprätta bokslut och årsredovisningar, driva ekonomiska analyser och hantera investeringsprojekt. Vidare kommer du att utveckla och förbättra ekonomiska processer och rutiner, med målet att optimera våra verksamheter. Rollen innebär nära samarbete med ekonomiteamet, CFO och VD inom respektive verksamhetsområde för att stötta i beslutsprocesser och säkerställa att ekonomiska mål uppnås.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • En akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
  • Flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna inom fastighetsförvaltning.
  • Stark förståelse för redovisning och rapportering samt känner dig trygg med att du behärskar K3-regelverket.
  • Goda kunskaper i Excel och andra relevanta ekonomisystem.
  • Erfarenhet av att leda ekonomiska processer och projektuppföljning.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du har en förmåga att se både helhet och detaljer och är van vid att arbeta mot uppsatta mål och deadlines. Att trivas med ansvar är en självklarhet för dig. Du är proaktiv och trivs med att förbättra processer och arbeta i en föränderlig miljö. Din kommunikativa förmåga gör att du är en uppskattad kollega i bolaget.

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande roll i en växande koncern där du har möjlighet att påverka och bidra till vår framtida utveckling. Du kommer att arbeta i en trevlig arbetsmiljö med kompetenta och engagerade kollegor.

Övrigt

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Så snart som möjligt

Ansökan och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Lecab med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Graflund på sofia.graflund@qtym.se alt 054-14 18 00. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan digitalt i systemet och inte via e-post eller pappersformat. Detta sker via ansökningsknappen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnQtym AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5563892081
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEkonomichef
YrkesområdeChefer och verksamhetsledare

Ansökan

Qtym AB söker en person till denna tjänst som ekonomichef med placerings i Karlstad. Om det låter intressant att arbeta som ekonomichef hos Qtym AB skickar du in din ansökan senast 2024-10-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Mätlabbsingenjör inom EMC och Radio till ShortLink!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, energi i Karlstad.

2024-08-02

Mer info

Projektledare till ingenjörsbyrå inom maskinteknik och konstruktion

Camatec Stockholm AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, maskin i Karlstad.

2024-08-21

Mer info

Bussförare till Karlstad Deltid och Behovsanställning

Keolis Sverige AB söker fem personer till tjänsten som bussförare/busschaufför i Karlstad.

2024-08-30

Mer info